Quodoc is een product van
Liswood & Tache, Brand Builders.

Liswood & Tache cvba
Schippersstraat 17

3500 Hasselt

T. 0032 11 850 350
post@liswood-tache.com

www.liswood-tache.com

Quodoc vrijblijvend proberen?

Neem gewoon even contact met ons via info@quodoc.com
of  op het nummer +32 11 85 03 50.


Algemene Gebruikersvoorwaarden

Download hier onze gebruikersvoorwaarden

API documentatie

Bekijk hier onze API documentatie

GDPR

De verantwoordelijke voor de verwerking, Quodoc CVBA, Schipperstraat 17, 3500 Hasselt; RPR Hasselt 0537.255.878), respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven en de verwerking van persoonlijke gegevens.

De door de gebruiker meegedeelde persoonsgegevens beperken zich tot naam, voornaam en e-mailadres en zullen enkel en alleen gebruikt worden voor de levering van de Dienst.

De gebruiker beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van zijn persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kan de gebruiker via een e-mail naar info@quodoc.com gratis een schriftelijk overzicht krijgen van zijn persoonsgegevens, zoals die in onze bestanden zijn opgenomen. Indien nodig kan de gebruiker ook vragen om de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

Wij behandelen de gegevens van de gebruiker als vertrouwelijke informatie en zullen die niet doorgeven, verhuren of verkopen aan derden, behalve voor zover noodzakelijk voor de goede werking van de Dienst.

De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn logingegevens en het gebruik van zijn paswoord. Het paswoord van de gebruiker wordt gecodeerd opgeslagen, wij hebben dus geen toegang tot dat paswoord.