CASES

Inspirerende praktijk-voorbeelden

Dankzij zijn unieke intelligentielaag kan Quodoc data en documenten uitwisselen met eender welke digitale toepassing of IT-systeem. Onafhankelijk van waar die informatie is opgeslagen: op de servers van jouw organisatie of in onze beveiligde Quodoc-cloud.

Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden uit de praktijk.

Brengen die je op ideeën, of roepen ze vragen op over specifieke mogelijkheden voor jouw organisatie, aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende kennismaking. En voor een antwoord op al je vragen. 

Intelligent foto-management

Intelligent foto-management

Verrijk je foto's automatisch met extra informatie en stel ze vanuit één databank ter beschikking van klanten en applicaties.

LEES VERDER

Certificaatbeheer

Efficiënt beheer van verplichte certificaten

Ziekenhuizen en zorgcentra zijn onderworpen aan verplichte keuringen van hun medische apparatuur. Ieder ziekenhuis moet daarvan op elk moment de nodige certificaten kunnen voorleggen.

LEES VERDER

Documentbeheer voor de bouw

Alle documenten beschikbaar op iedere werf

In de bouwsector gelden strenge regels met betrekking tot documenten die al dan niet aanwezig moeten zijn op een werf. Sommige zijn verplicht, andere aanbevolen, sommige niet stikt noodzakelijk. Dat zorgt voor twijfel en onnodige stress.

LEES VERDER

Product Informatie Management

Eén centrale plaats voor al uw productinformatie.

Een gestroomlijnde informatiestroom naar de juiste personen en naar interne en externe diensten en systemen. Centraliseren van informatie met betrekking tot producten en projecten en er nog een extra intelligentielaag bovenop plaatsen. Schakel Quodoc in als P.I.M. systeem.

LEES VERDER